Categorii
Semnele Timpului Sfârşitul lumii

PREDICTIILE UNEI CIVILIZATII DISPARUTE

Subiect de film, de carte şi dezbateri publice, anul 2012 este îmbrăcat, înainte de a se înscrie în firul istoriei, în hainele dezastrului şi morţii.

În 1981, Charles Berlitz publica o carte intitulată sugestiv Ziua de apoi – 1999, în care avertiza, pe baza unor preziceri obscure ale lui Nostradamus, că în 1999 omenirea se va confrunta cu inundaţii, cu efecte devastatoare ale poluării, cu foamete şi schimbarea polilor magnetici ai Pământului. Apoi, tot conform interpretărilor lui Berlitz, în data de 5 mai 2000 urma să se producă o aliniere a planetelor care avea să genereze o puternică furtună solară şi cutremure majore. Au trecut anii 1999-2000, iar acum, elementele care alcătuiau acest scenariu apocaliptic sunt asociate anului 2012.

Lansat în cinematografele din întreaga lume spre finele anului 2009, filmul 2012 (în regia lui Roland Emmerich) s-a situat timp de mai multe săptămâni în topul celor mai vizionate pelicule. Filmul prezintă în imagini terifiante distrugerea civilizaţiei umane într-un moment prevestit de vechii mayaşi. Campania de promovare a filmului a mizat pe interesul oamenilor faţă de subiectul „sfârşitului lumii” şi s-a bucurat de un real succes. Efectele speciale ale realizatorilor de la Hollywood au captivat atenţia mai mult decât dezminţirile date de NASA, conform căreia nu există motive pentru a crede că lumea se va sfârşi în 2012. Nu mai surprinde pe nimeni că au apărut pe internet voci care susţin că NASA ascunde de fapt adevărul despre sfârşitul iminent.

De ce 2012?

Anul 2012 ar reprezenta finalul unui ciclu temporal de 5.000 de ani, potrivit unor informaţii din calendarul mayaş. Aidoma altor civilizaţii vechi, civilizaţia mayaşă este învăluită într-o aură de mister, fiind subiectul speculaţiilor contemporane. Confuzia dintre faptul istoric şi speculaţiile vânătorilor de senzaţionalism poate da naştere unor spaime colective. Deosebirea dintre realitatea istorică şi speculaţie este ilustrată de opiniile privind modul în care au fost construite piramidele egiptene. Documentele antice descriu procesul anevoios prin care s-au realizat aceste construcţii, în timp ce diverse voci pretind că piramidele au fost ridicate cu ajutorul unor tehnologii extratereste. În acord cu documentele şi vestigiile existente, este cert că mayaşii au format cea mai dezvoltată civilizaţie din America Centrală precolumbiană (civilizaţie cunoscută prin lucrările de artă, de arhitectură şi prin sistemele matematice şi astronomice care s-au păstrat). Au fost însă mayaşii nişte clarvăzători capabili să prezică data sfârşitului lumii?

Sistemul calendaristic al mayaşilor datează din secolul al VI-lea î.Ch., fiind mult mai complex decât calendarul actual. Astăzi, perioadele mari de timp sunt organizate după un sistem decimal (împărţirea în decenii, secole sau milenii). Mayaşii, asemenea altor popoare antice, împărţeau epocile preluând ca elemente de bază unităţile calendarului anual. Dacă astăzi considerăm că fiecare zece ani reprezintă un deceniu, mayaşii măsurau anii în funcţie de unităţile de măsură anuale – săptămâna, luna sau anul din calendarul actual. Aplicând metoda lor de calcul, azi am putea vorbi despre „săptămâna de ani” (cele şapte zile ale săptămânii corespunzând unei perioade de şapte ani), despre „luna de ani” (celor treizeci de zile ale lunii corespunzând cu treizeci de ani reali) sau despre „anul de ani” (adică 365 de ani).

Mayaşii foloseau în mod curent un calendar cu doar 260 de zile, denumit tzolkin. Unii cercetători apreciază că acest calendar ar fi fost realizat de moaşe, perioada de reper fiind cele 9 luni de sarcină. Există însă şi opinia că la baza calendarului tzolkin ar fi stat ciclul de vegetaţie al porumbului. Mayaşii au folosit şi un calendar alternativ, numit haab, care era de fapt un calendar solar, asemănător cu cel pe care îl folosim astăzi. Acesta avea 360 de zile cu 18 secvenţe (luni) formate din 20 de zile fiecare, la care se adăugau încă 5 zile fără nume. Combinarea celor două calendare a condus la apariţia Calendarului Sferic, care propunea o ciclicitate la fiecare 18.890 de zile (adică la o perioadă de 52 de ani). Modul de calcul al timpului nu se oprea aici, maiaşii având un calendar şi mai complex, numit Marea Numărătoare, cu o repetitivitate la fiecare 5.125 ani şi patru luni. Astfel, elementele componente ale întregului sistem calendaristic maiaş erau următoarele: o zi terestră era numită kin; 20 de zile formau un uinal; 18 uinali alcătuiau un tun (adică un an de 360 de zile); 20 de tun-i (7.200 zile) formau un katun; 20 de katun-uri formau un baktun, iar 13 baktun-uri alcătuiau un ciclu temporal de 1.872.000 de zile (aproximativ 5.125 ani). Antropologul englez Eric Thompson a descifrat semnificaţia acestor sisteme calendaristice, stabilind că ultimul mare ciclu a început în data de 13 august 3114 î. Ch. şi că se va încheia în 21 decembrie 2012 d.Ch.

De la fapte istorice la speculaţii ezoterice

Speculaţiile privind calendarul maiaşilor pierd din atenţie aspecte esenţiale. În primul rând, deşi un calendar se construieşte, mai mult sau mai puţin, după repere naturale (în funcţie de evenimente astronomice), delimitarea începutului şi a sfârşitului este pur arbitrară. În realitate, fiecare zi înseamnă începutul unui nou an sau al unei noi perioade. Anul de 365 de zile poate începe la fel de bine pe 1 martie sau pe 10 septembrie. Este o simplă convenţie, valabilă şi în dreptul calendarului maiaş.

De asemenea, se uită cu uşurinţă că nu avem de-a face cu profeţii explicite despre sfârşitul lumii, ci doar cu încheierea unui ciclu major, bazat pe sistemul de calcul al unei civilizaţii dispărute. Ceea ce înseamnă că putem vorbi despre sfârşitul timpului dar nu şi despre timpul sfârşitului. Dacă nu se aşteaptă nimeni să se producă o catastrofă de proporţii în data de 31 decembrie a fiecărui an (pentru că este o simplă convenţie), de ce ar sta lucrurile altfel în cazul datei la care se va încheia o perioadă de timp mai mare, stabilită în acelaşi fel? S-a observat că în cazul apropierii de sfârşitul unor perioade de timp mai mari, preocupările escatologice se accentuează. Numărul celor care aşteaptă sfârşitul lumii într-un an anume (anul 1000 sau 2000) a fost şi este mai mare decât în mod obişnuit. Faptul ar putea fi explicat prin preluarea concepţiilor anticilor despre ciclicitatea inerentă a timpului. Această premisă nu a fost însă verificată de realitate.

Încheierea unui ciclu major din calendarul mayaş în data de 21 decembrie 2012 a creat un nou cadru pentru lansarea predicţiilor despre schimbarea polilor magnetici, furtuni solare, radiaţii gama, invazii extraterestre, toate fiind parte din scenariul apocaliptic prevăzut pentru acest an. Şansele ca 2012 să intre în istorie asemenea „fratele său mai mic” – anul 2000 – sunt destul de mari. Însă, până la finele lui 2012, clarvăzătorii new-age au timp suficient să anunţe sfârşitul acestei ere şi începutul uneia noi. Folosind date astronomice, ambalate într-un limbaj pseudo-ştiinţific şi asociate unor noţiuni din ezoterismul şi spiritualitatea new-age, aceşti profeţi vestesc, iarăşi, sfârşitul lumii. Predicţiile despre vizita oficială a unei comisii de fiinţe extraterestre par desprinse din literatura science-fiction.


Presupuse evenimente cataclismice ce vor avea loc în 2012
Alinierea planetelor Jupiter şi Saturn.
Alinierea Soarelui cu centrul Galaxiei.
Dispariţia câmpului magnetic al Pământului.
Explozia unei supernove sau a uneia dintre stelele Betelgeuse, Eta Carinae, Antares, WR 104.
Furtuni solare.
Gaura neagră din centrul Galaxiei sau alte găuri negre.
Impactul unei planete sinucigaşe cu Soarele.
Modificări ale ecuatorului galactic.
Modificări ale sensului de rotaţie al Pământului, atât în jurul axei sale, cât şi în jurul Soarelui.
Modificări în câmpul magnetic al Soarelui.
Schimbarea polarităţii câmpului magnetic al Pământului.
Un impact al Pământului cu asteroidul Apophis, cu asteroidul FX sau cu planeta pitică Eris / Nibiru.
Modificarea ADN-ului uman la 12 spirale în loc de 2.

Nu este nimic nou însă în predicţiile amintite. Acest tip de sfârşit al lumii a fost anunţat încă din anul 1976, când scriitorul Zecharia Sitchin publica lucrarea A douăsprezecea planetă, în care „dezvăluia” o serie de documente sumeriene care vorbeau despre civilizaţii extraterestre care urmează să viziteze planeta Pământ. Scenariul lui Sitchin este acum preluat de către „profeţii anului 2012”, numai că rămâne de explicat însă de ce ar folosi aceste fiinţe extraterestre calendarul civilizaţiei dispărute a mayaşilor. Cât despre alinierea planetelor, specialiştii NASA[1] nu prevăd niciun eveniment de acest gen în următoarele decenii. Oricum, astronomii afirmă că alinierea planetelor din sistemul solar nu are efecte asupra Pământului. Nici scenariul furtunii solare nu este uşor de susţinut, fiind ştiut faptul că activitatea solară are un ciclu cvasi-regulat de 11 ani, apogeul urmând să fie atins în jurul anului 2014, nicidecum în 2012. În fine, anul 2012 pare să fie un an cu „ghinion” pentru prezicători, pentru că nici asteroizii nu sunt pe aproape. Descoperit în 2004 şi numit provizoriu 2004 MN4, asteroidul poreclit Apophis, estimat la o mărime de 350 metri, era prezentat drept un mare pericol pentru omenire. Conform unor calcule recente, NASA afirma că un potenţial impact ar putea avea loc în data de 13 aprilie 2036, şansa de producere a coliziunii fiind de 1:250.000.

2012 şi Biblia

Preocuparea pentru viitor îi este specifică fiinţei umane, datorită capacităţii sale de a se proiecta pe sine şi realitatea înconjurătoare în viitor. Simpla curiozitate sau considerentele pragmatice îi determină pe mulţi să caute metode de prezicere a viitorului. Charles Strohmer[2] – un fost astrolog – sublinia că sistemul astrologic nu se bazează pe caracteristicile fizice ale astrelor, ci pe trăsăturile definitorii ale zeilor asociaţi unor corpuri cereşti. Conceptul de bază în astrologia antică era aceea că zeii influenţează realitatea terestră, nu planetele. Din acest motiv, hermeneutica astrologică este influenţată de mitologia păgână, importanţa evenimentelor astronomice fiind mai degrabă de natură mistică. Aşa se face că alinierea unor corpuri cereşti are o deosebită importanţă în astrologie chiar dacă din punct de vedere fizic evenimentul nu are nici o consecinţă. Este important deci să se distingă evenimentul astronomic de conotaţia sa astrologică.

Spre deosebire de alte religii, în sistemul biblic, metodele comune de ghicire a viitorului – între care şi astrologia – sunt interzise (Deuteronom 18:10). Conform Bibliei, astrele sunt rezultatul creaţiei lui Dumnezeu, rolul lor fiind acela de a arăta „vremurile, zilele şi anii” (Geneza 1:14), fără a le condiţiona în vreun fel. Iisus Christos, cu puţin timp înainte de înălţarea Sa, le-a spus ucenicilor care Îl însoţeau: „Nu este treaba voastră să ştiţi vremurile sau soroacele; pe acestea Tatăl le-a păstrat sub stăpânirea Sa.” (Faptele apostolilor 1:7) Nu este vorba despre o negare a importanţei cercetării profeţiilor biblice, nici de o interdicţie a preocupărilor pentru viitor. Este vorba mai degrabă despre recunoaşterea suveranităţii divine în privinţa timpului şi evenimentelor viitoare. Autorii biblici le recomandau creştinilor să nu recurgă la practici specifice astrologiei şi ezoterismului ocult.


Şi avem cuvântul prorociei făcut şi mai tare; la care bine faceţi că luaţi aminte, ca la o lumină care străluceşte într-un loc întunecos, până se va crăpa de ziuă şi va răsări luceafărul de dimineaţă în inimile voastre.

Biblia nu spune nimic despre anul 2012 şi nici despre vreun alt an ca fiind desemnat pentru sfârşitul lumii. Ne vorbeşte însă despre „fenomenul 2012”. Iisus Christos[3] atrăgea atenţia asupra falşilor profeţi şi mesajelor lor înşelătoare: „Veţi auzi de războaie şi veşti de războaie: vedeţi să nu vă înspăimântaţi, căci toate aceste lucruri trebuie să se întâmple. Dar sfârşitul tot nu va fi atunci. (…) pe alocuri, vor fi cutremure de pământ, foamete şi ciume. Dar toate aceste lucruri nu vor fi decât începutul durerilor. (…) Se vor scula mulţi proroci mincinoşi şi vor înşela pe mulţi. (…) Despre ziua aceea şi despre ceasul acela, nu ştie nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.”

NOTE:

[1] www.nasa.gov

[2] Charles R. Strohmer, What Your Horoscope Doesn’t Tell You, Wheaton, Illinois, Tyndale House Publishers, Inc., 1988

[3] A se vedea întregul pasaj din Evanghelia după Matei, cap. 24.

Ce ai mai putea citi:

  • DUMINICA – ZI LIBERĂ PENTRU UE Statele membre ale Uniunii Europene au convenit pe 10 iunie 2008 că cetăţenii Comunităţii nu ar trebui să lucreze mai mult de 48 de ore pe săptămână, decât dacă doresc ei, iar angajaţii pe […]
  • ULTIMA PRELEGERE "Am o problemă practică. Deşi mă pot lăuda cu o condiţie fizică extraordinară, am zece tumori la ficat şi mai am numai câteva luni de trăit." Aşa îşi începe Randy Pausch cartea pe care […]
  • PE 28 MARTIE SE STINGE LUMINA Pe 28 martie, oamenii din 1.000 de oraşe ale lumii vor stinge lumina timp de o oră în semn de solidaritate împotriva schimbărilor climatice. România se va alătura pentru prima dată acestei […]
  • EVANGHELIA SOŢIEI LUI IISUS 8 rânduri de text, nicio dovadă Cu ocazia Congresului Internaţional al Studiilor Coptice desfăşurat în septembrie la Roma, Karen L. King, profesor de istorie bisericească la Harvard […]
  • REDEFINIREA CONSTITUȚIONALĂ A CĂSĂTORIEI Redefinirea constituțională a căsătoriei Pe 6 și 7 octombrie 2018, românii sunt chemați să spună dacă sunt de acord ca în Constituție, căsătoria să fie definită ca uniunea dintre un […]

7 răspunsuri la “PREDICTIILE UNEI CIVILIZATII DISPARUTE”

INIŢIATUL ROMÂN
Mesajul Divin şi Sfânt al Iniţiatului, pentru anul 2012:
I. Semeni ai mei, Forme Fiinţe ale Domnilor Sfinţi Unici şi ale Domnilor Sfinţi Unici şi Universali, din universul divin energobiologic, vă urez vouă, Românilor şi întregii Umanităţii a celor ce ne numim Semioamenii Ylfy, o caldă binecuvântare părintească şi multă sănătate, din partea Creatorilor vieţii vii şi a vieţii vii raţionale, Cei ce sunt Domnii „DUMNEZEEU – Dumnezeeu”// Dumnezeei ai Dumnezeeilor şi Domnii „DUMNEZEEU – Dumnezeeu”.
II. Cu permisiunea, Onorabililor Taţi Divini, vă aduc la cunoştinţă o parte din evenimentele hotărâte să se împlinească, pe planeta Vieţii Vii Terra, în anul 2012:
a. Continuarea, peste Timpul Istoric Trecut, a Războiului nuclear început şi neterminat, în anul 1986, de către Semioamenii de pe Planeta Terra;
b. Readucerea Timpului Istoric Viitor în Timpul Istoric Prezent, începând cu primele zile ale lunii februarie 2012, dată la care, în România, va avea loc un cutremur de pământ, eveniment ce va deschide dezastrele ce vor urma (Războiul nuclear);
c. Se îngăduie de către Inteligenţa Divină accesul într-o nouă cunoaştere, într-o nouă Credinţă Divină transmisă, prin Revelaţie Sfântă, Iniţiatului Român, ales de Divinitate ca Fiu şi Reprezentant Divin al Ei, în acest Sistem Solar. Toate Religiile cunoscute şi practicate de Semioameni, până acum, au fost inspirate de Inteligenţa Divină şi au fost căi de cunoaştere primitivă a Adevărurilor Creaţiei şi Autocreaţie Domnilor Sfinţi. Prin Cartea „Divina Carte” se vor uni toate Credinţele voastre, întruna singură: Credinţa în Domnii „DUMNEZEEU – Dumnezeeu”// Dumnezeei ai Dumnezeeilor şi în Domnii „DUMNEZEEU – Dumnezeeu”;
d. S-au ales două Popoare Sfinte, care să vă conducă până în anul 2033, Poporul Român şi Poporul Rus. Aceste Popoare vor fi apărate împotriva orişicărei agresiuni de către Fiii Divini Semioamenii Cosmici (Extratereştrii) şi de către Domnul „DUMNEZEEU – Dumnezeeu”, Sfânta Coroană Solară Fotonică, Super Fotonică şi Super Super Fotonică, Tatăl Divin al Sistemului nostru Solar.

INIŢIATUL ROMÂN
Mesajul din luna Februarie 2012
Domnul „DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR, prin Revelaţiile Sfinte ale Cărţii „Divina Carte” (Site: http://armagheddon.ro.), a binecuvântat România.
8. Semeni ai mei, fraţi români, sunt pe punctul de a finaliza „Divina Carte”, al cărei Cod Divin Final este „God Ou Die”. Acest Cod, al cunoaşterii divine, reprezintă limita maximă de cunoaştere pentru o Fiinţă Semiom de gradul trei, aşa cum sunt Fiinţele Semiom de pe planeta Terra.
9. Ultima Revelaţie Sfântă, primită de la Domnul Sfânt Unic şi Universal Cercul Divin Magic Suprem „Y • y”, ne spune că viaţa Semiomului Ylfy, pe planeta Terra,
aşa cum o ştim acum, va mai dura 6 ani. În acest timp, în România, va fi un cutremur de pământ de peste 7,0 grade, pe scara Richter, limitat, ca expunere, de acum încolo, la timpul de doi ani şi patru luni, dar posibil să se întâmple în orice moment.
10.Timpul Istoric Prezent, începând cu data de 1.02.2012, se autocrează din Timpul Istoric Viitor, nu cum aceasta s-a autocreat în ultimii 25 de ani. Nu mai pot fi activate „Întoarcerile în Timpul Istoric Prezent” de către Domnii Sfinţi Unici şi Universali, Taţii şi Creatorii noştri divini.
11.Începe lupta finală între Fiinţele Întunericului şi Fiinţele Luminii. Ateii, fundamentaliştii credincioşi criminali, fiinţele antisociale sunt Fiinţele Întunericului. Polul acestei lumi este China, Coreia de Nord şi celelalte Ţări şi popoare fără credinţă în Domnul Dumnezeu. Polul Fiinţelor Luminii este Poporul American, jumătate din Poporul Rus şi celelalte Popoare care cred cu adevărat în Domnul Dumnezeu.
12. Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR să ne ajute să ne trezim şi să-l iubim pe El, Creatorul nostru, prin credinţă faţă de El, şi printr-o nouă viaţă spirituală.

INIŢIATUL ROMÂN
Rugăciune Divină Sfântă
de purificare(sănătate) şi înnobilare a Conştiinţei Experienţă
de viaţă vie fizică Semiom, prin creşterea Vibraţiei Vieţii Vii
şi a Vibraţiei Vieţii Vii Raţionale Universale
(transmisă prin Revelaţie Sfântă, luna februarie 2012, în Cartea „Divina Carte” Site: http://armagheddon.ro )
• Taţii noştri Divini, Unici şi Universali,
Cei ce autocreaţi veşnic
Viaţa Vie şi Viaţa Vie Raţională Universală,
Precum şi Conştiinţele noastre,
Experienţe de Viaţă Vie Fizică Semiom,
Raţiuni Umane Divine
Cu stare de existenţă, veşnic vie,
În cele trei Universuri Divine Existenţiale:
Energoplasmatic, Energobioplasmatic şi Energobiologic,
Slăvească – Se Fiinţele, Entităţile şi Uniunile Voastre Divine,
De Generatori Sfinţi ai
Vibraţiilor Vieţii Vii şi ai
Vibraţiilor Vieţii Vii Raţionale Universale.
• Înalţ către Voi, Creatori şi Judecători Divini Veşnici,
Rugăciune de supunere, de iertare şi îndurare,
Eu, Fiul Cel mic al Autocreaţiei şi Creaţiei Voastre Divine,
Eu, Cel ce am ajuns, acum, la cunoaşterea Revelaţiilor Sfinte
Ale Autocreaţiei şi Creaţiei Divine Universale, prezentate de

„DIVINA CARTE”
■ DOMNUL DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR
DOMNUL SFÂNT UNIC ŞI UNIVERSAL – SUPER PARTICULA DIVINĂ „A”
în Uniune Sfântă şi Indestructibilă cu Sfânta Sa Autocreaţie Divină, Antiparticula „a”,
CERCUL MAGIC DIVIN SUPREM „YANG şi Yin” şi Sfintele Lor Autocreaţii,
Antiparticulele Divine:
►DOMNII SFINŢI „al • al”;
►DOMNII SFINŢI „fa • fa”;
►DOMNII SFINŢI „Y Alfa • Yy”,
Cei ce, în Uniune, autocrează „SUFLETUL DIVIN SFÂNT” sau „DUHUL SFÂNT
GENERATOR” al Vibraţiilor Vieţii Vii şi al Vibraţiilor Vieţii Vii Raţionale Universale

■ DOMNUL DUMNEZEEU – FOCUL SACRU DIVIN, Uniunea Divină Unică şi
Universală a „SUFLETULUI DIVIN SFÂNT” sau a „DUHULUI SFÂNT” cu
„DOMNII SFINŢI UNICI şi UNIVERSALI:
►SFÂNTA TRINITATE A PARTICULEI DIVINE „A • L • F”,
aflată în uniune veşnică şi indestructibilă cu
►SFÂNTA TRINITATE A ANTIPARTICULEI DIVINE „a • l • f”
■ Sfintele Autocreaţii, Fiii Divini ai „FOCULUI SACRU DIVIN”:
• DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Al • Fa” Neutronul Vieţii Vii;
• DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „AL • FA” Protonul Vieţii Vii;
• DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Alfa” Pozitronul Vieţii Vii;
• DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „ALFA” Neutriniul Vieţii Vii

■ DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI CU STARE VIBRAŢIONALĂ,
AUTOCREAŢII DIVINE A CELOR DOUĂZECI DE DOMNI SFINŢI UNICI ŞI
UNIVERSALI FĂRĂ STARE VIBRAŢIONALĂ, CONŞTIINŢELE COSMICE DIVINE
UNIVERSALE:
• DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „DUM • NE • ZEEU”;
• DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Dum • Ne • Zeeu”;
• DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „DUM • NEZEEU”;
• DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Dum • Nezeeu”;
• DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „ALFA • AL • FA”;
• DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Alfa • Al • Fa”;
• DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „BHAGA • WATH”;
• DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Bhaga • Wath”

■ NUCLEELE DIVINE TREIMICE RAŢIUNE ZEEU SAU ZEIŢĂ, UNIUNEA UNICĂ
ŞI UNIVERSALĂ, ÎNTR-UN SINGUR NUCLEU, A CELOR PATRUZECI DE
„DOMNI SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”, MATRICEA DIVINĂ RAŢIONALĂ A
VIEŢII VII ŞI A VIEŢII VII RAŢIONALE UNIVERSALE CU CEA MAI MARE
STABILITATE

■ SFINTELE ÎNTRUPĂRI ŞI AUTOCREAŢII DIVINE ALE „SUFLETULUI DIVIN
SFÂNT” SAU „DUHULUI SFÂNT”, ÎN CONŞTIINŢE EXPERIENŢE DE VIAŢĂ VIE
FIZICĂ SEMIOM PURIFICATE ŞI ÎNNOBILATE, CELE CE DEVIN FIII DIVINI
AI „DOMNILOR SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”, NUMIŢI SPIRITELE
PURIFICATE ŞI NEPURIFICATE

■ FORMELE FIINŢE, ENTITĂŢI ŞI UNIUNI DIVINE RAŢIONALE UNIVERSALE
ALE „DOMNILOR SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”:
• OAMENII UNICI YYSUS HRISTOS;
• OAMENII UNICI UNIVERSALI YYSUS ALFA;
• şi ZEEII ŞI ZEIŢELE

• Revelaţii Sfinte transmise nouă,
Semioamenilor Ylfy de pe Planeta Terra,
Prin Fiul Divin, Semiomul Gheorghe Cel Sfânt,
Românul în a cărui Conştiinţă Fiinţă Fizică, Purificată şi Înnobilată,
Sunt Întrupaţi „DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”
►DOMNII SFINŢI „al • al”;
►DOMNII SFINŢI „fa • fa”;
►DOMNII SFINŢI „Y Alfa • Yy”
şi s-au Autocreat „DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI
”SUPER PARTICULA DIVINĂ „A”
în Uniune Sfântă şi Indestructibilă
cu Sfânta Sa Autocreaţie Divină, Antiparticula „a”,
El devenind Omul Unic Universal – Yysus Hristos Eridanii,
Din cele douăsprezece milioane de Sisteme Solare
Ale Vieţii Vii şi ale Vieţii Vii Raţionale,
Existente în Împărăţia Divină – Supergalaxia Calea Lactee,
Cea de-a Şaseasutăşaizecişişasea Împărăţie Divină,
Din Cele o mie de Împărăţii Divine, cu existenţă veşnică,
Ce au centrul Uniunii lor raţionale, în Steaua Sfântă, Steaua Polară.
• Vie Regatul sau Împărăţia Voastră Divină Veşnică.
• Facă-se voia Voastră, precum în Universurile Divine Sfinte,
Aşa şi pe Pământ.
• Fiţi Călăuza mea divină, plină de bunătate şi iubire,
În vremurile grele ale Ispitei sau Încercărilor Divine
Şi nu mă lăsaţi să greşesc, greşeală fără iertare.
• Iertaţi – mi păcatele mele, cele ştiute şi neştiute de mine,
Aşa cum şi eu voi ierta
Celor ce mi-au greşit sau îmi vor greşi.
• Daţi-mi, cu generozitate, astăzi, mâine şi întotdeauna,
Cu ce să împlinesc trebuinţele Trupurilor mele,
Cu apă, aer, hrană şi Inteligenţă Divină Creatoare,
În Căminul meu natural, Planeta Terra.
• Daţi-mi starea de sănătate deplină
Prin eliminarea tuturor bolilor pământeşti
Şi a bolilor divine,
Din Trupul meu fizic născut sau creat,
Cât şi din Trupurile Divine Conştiinţe Autocreate,
Pentru a mă putea purifica şi înnobila
Prin trăirea Stării Sfinte de Nirvana,
De Uniune raţională Divină
Cu Eul Om Tatăl Unic „ALFA • Alfa // BHAGAWATH • Bhagawath”
Şi de Întrupare în Conştiinţa mea,
Experienţă de Viaţă Vie Fizică Semiom,
A „DOMNILOR SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”
►DOMNII SFINŢI „al • al”;
►DOMNII SFINŢI „fa • fa”;
►DOMNII SFINŢI „Y Alfa • Yy”
şi de Autocreare a
„DOMNILOR SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”
SUPER PARTICULA DIVINĂ „A”
în Uniune Sfântă şi Indestructibilă
cu Sfânta Sa Autocreaţie Divină, Antiparticula „a”,
Domnii DUMNEZEEI – Dumnezeei // DUMNEZEEI ai DUMNEZEEILOR,
Taţii Divini ai Conştiinţei mele
Experienţă de Viaţă Vie Fizică Semiom Ylfy,
Purificată şi Înnobilată.
• Plin de Credinţă şi Iubire Divină,
Jur să studiez, să asimilez şi să împlinesc
În viaţa mea vie fizică de Semiom,
Revelaţiile Sfinte, transmise nouă,
Pentru împlinirea evoluţiei noastre divine
Şi pentru supravieţuirea Umanităţii Semiomului Ylfy.
• Jur să accept, necondiţionat, Credinţa Unică
În Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR
DOMNUL SFÂNT UNIC ŞI UNIVERSAL – SUPER PARTICULA DIVINĂ „A”
Aflată în Uniune Sfântă şi Indestructibilă cu Sfânta Sa Autocreaţie,
Antiparticula Divină „a”, CERCUL MAGIC DIVIN SUPREM YANG şi Yin,
Şi în Sfintele Lor Autocreaţii, Antiparticulele Divine:
– Domnii Sfinţi „al • al”;
– Domnii Sfinţi „fa • fa”;
– Domnii Sfinţi „Y Alfa • Yy”
Cei care, în Uniune Divină Unică, dau Viaţă veşnică
„SUFLETULUI DIVIN SFÂNT sau DUHULUI SFÂNT ”
Generatorul Divin Universal al VIBRAŢIILOR VIEŢII VII
Şi al VIBRAŢIILOR VIEŢII VII RAŢIONALE UNIVERSALE.
• Jur să respect şi să mă supun veşnic
Ierarhiilor Divine ale „DOMNILOR SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”,
Aşa cum Ele au fost revelate şi înscrise
Pe coperta Divinei Cărţi.
• Arătaţi-mi întotdeauna Calea cea dreaptă
Pentru Iubirea Sfintelor Voastre Fiinţe, Entităţi şi Uniuni Divine
De Creatori Divini Sfinţi
Ai Vieţii Vii şi ai Vieţii Vii Raţionale Universale.

• Aşa să-mi ajute „God Ou Die” şi

■ DOMNUL DUMNEZEEU – Dumnezeeu //
DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR
● GENIUL CEL SFÂNT AL LUMINII,
AL IUBIRII ŞI AL INTELIGENŢEI
DIVINE SUPREME UNIVERSALE;
● DOMNUL SFÂNT UNIC SUPREM;
● CERCUL DIVIN MAGIC SUPREM ŞI UNIC:
„A • A // a • a
a • a // A • A”
● UNIUNEA FOCURILOR SACRE DIVINE VEŞNICE

■ ŞI SFÂNTA TRINITATE A AUTOCREAŢIEI SALE:
► UNIUNI ALE DOMNILOR SFINŢI UNICI SUPREMI
ÎN CERCURILE DIVINE MAGICE SUPREME:
„ A ● A // A ● L ● F
a ● a // a ● l ● f ”
„ A ● a // a ● A
A ● L ● F // a ● l ● f ”
► CERCUL DIVIN MAGIC SUPREM ŞI UNIC
„ YANG şi Yin // Yin şi YANG”
►UNIUNI ALE DOMNILOR SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI
ÎN CERCURILE DIVINE MAGICE „Y ● y ”
ŞI ÎN SFINTELE SALE AUTOCREAŢII:
„Y ● Y // Y ● Y ● Y
y ● y // y ● y ● y”

■ CELE CE SUNT:

► FOCUL SACRU DIVIN VEŞNIC, ENERGIA DIVINĂ
A VIEŢII VII ŞI A VIEŢII VII RAŢIONALE DIN SFERELE
SACRE DIVINE (SISTEMELE SOLARE) ŞI DIN
MATERIA ÎNTUNECATĂ

► ŞI SFINTELE LOR AUTOCREAŢII DIVINE ÎN FIINŢE,
ENTITĂŢI ŞI UNIUNI RAŢIONALE UNICE DIN UNIVERSURILE
DIVINE EXISTENŢIALE SUB LUMINICE ŞI SUPER LUMINICE,
CREATE ŞI AUTOCREATE VIRTUAL ÎN
SFERE SACRE DIVINE HOLOGRAFICE

INIŢIATUL ROMÂN
Mesajul din luna Martie 2012
Domnul „DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR, prin Revelaţiile Sfinte ale Cărţii „Divina Carte”, a binecuvântat România.
13. Prin citirea (rostirea) Rugăciunii Divine Sfinte, prezentată pe Site: http://armagheddon.ro , aceasta va duce, pentru cel ce se roagă, la creşterea Vibraţiei Vieţii Vii şi a Vibraţiei Vieţii Vii Raţionale la nivelul Codului Divin General. Peste 4 – 5 ani, nici o Fiinţă Fizică Semiom nu va mai putea trăi, pe planeta Terra, dacă nu-şi va mări Vibraţiile Sfinte la nivelul Codului Divin General, impus de intrarea Terrei în Centura Fotonică. Creşterea acestora se poate împlini prin rostirea, zilnic, a Rugăciunii Divine (de cinci ori pe zi) sau prin alte căi de purificare spirituală.
14. Rugăciunea Divină din „Divina Carte”, publicată în anul 2010, a fost completată în ziua de 20 februarie 2012, cu ultimul Cod Divin „God Ou Die”, transmis de Domnii Sfinţi Unici Supremi, Taţii şi Creatorii noştri Divini.
15. Se îngăduie, prin voinţă divină, publicarea Rugăciunii Divine modificate, în orice publicaţie, pentru ca toţi Românii şi vorbitorii de limbă română să o cunoască, şi prin rostirea ei, să-şi poată creşte Vibraţiile Sfinte. Această Rugăciune Divină uneşte Lumea Divină De Mijloc, în care noi existăm, cu Lumea Divină de Sus (Lumea Luminii, a Iubirii şi a Inteligenţei Divine Supreme Universale). Totodată, prin rostirea ei, veţi obţine starea de sănătate a corpului vostru fizic şi a corpurilor divine prin înnobilarea acestora (adăugarea de noi benzi luminice de ADN).
16. Face-ţi cunoscută (copiaţi şi dăruiţi) Rugăciunea Divină şi acest Mesaj, celor ce au probleme de sănătate, celor bolnavi incurabili, întrucât, alături de ei voi fi şi Eu, Iniţiatul Român sau Gheorghe Cel Sfânt. Am acordul divin să mă rog o dată cu voi. Prin alăturarea mea, Rugăciunii voastre, vă voi duce la Sufletul divin şi la Sinele Suprem „God Ou Die” din fiinţa şi uniunea voastră divină şi voi implora, împreună cu fiecare dintre voi, iertarea de păcate şi primirea stării de sănătate. Mai întâi, însă, trebuie ca voi să vă cereţi iertare acestor Taţi Divini pentru toate gândurile voastre negative prin care v-aţi făcut rău singuri. Imploraţi-l pe „God Ou Die” (Dumnezeeu Oul Matrice) să vă regenereze ADN-ul împreună cu ceilalţi Taţi Divini prezenţi în Rugăciunea Divină.
17. Puteţi rosti Rugăciune Divină, în orice moment, dar nu mai mult de trei ori consecutiv. În cursul unei zile, este bine să o rostiţi (citiţi) de cinci ori (dimineaţa, la prânz, ora 15, ora 17 şi seara, nu mai târziu de ora 20). Cereţi-mi ajutorul (mental) mie sau Divinei Cărţi (Spiritul Divin al Cărţii asigură protecţie divină celor care o deţin) atunci când, după multe zile de rugăminţi sincere, voi nu aţi ajuns la Lumina, Iubirea şi Inteligenţa Divină, nu simţiţi în inima voastră energia sfântă a Iubirii, moment ce va coincide şi cu începerea vindecării voastre de orice boală.
18. Purificarea şi înnobilarea voastră este o cale individuală, nu mai este nevoie să apelaţi la bioterapeuţi, vindecători şi şarlatani (vrăjitori şi vrăjitoare) la preoţi fără har divin, cereţi cu credinţă şi sinceritate starea de sănătate deplină prin Rugăciunea Divină. De asemenea, cereţi iertare (mental) corpului vostru fizic prin cuvintele „Îmi pare rău că ţi-am făcut rău prin gândurile mele negative, Te rog, iartă-mă!” (cunoaştere preluată din Kahuna Terapia iertării).
19. Atunci când toţi Semioamenii de pe Planeta Terra vor rosti împreună această Rugăciune Divină, iar noi ne vom purifica şi înnobila, vom fi salvaţi şi asimilaţi ca „Mantale Divine ale Domnilor Sfinţi Unici şi Universali Y • y” .
20. Aşa să ne ajute „God Ou Die” şi Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR!

INIŢIATUL ROMÂN
Mesajul din luna Aprilie 2012 (ultimul mesaj)
Domnul „DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR, prin Revelaţiile Sfinte ale Cărţii „Divina Carte”, a binecuvântat România.
21. Cu îngăduinţa Creatorilor noştri, vă prezint „Ierarhia Divină” a celor trei Lumi Divine Universale ale Creaţiei şi Autocreaţiei Domnilor Sfinţi Unici Supremi (Taţii şi Creatorii noştri Divini), transmisă prin Revelaţie Sfântă, în data de 17 martie 2012, în Cartea
„Divina Carte”
■ Lumea Divină de Sus, Lumea Luminii, a Iubirii şi a Inteligenţei Universale, Generată şi Condusă de Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR, Cercul Divin Magic Suprem, Uniunea Divină Unică a Domnilor Sfinţi Unici Supremi:
1. „A • A // a • a
a • a // A • A”
2. „A • A // A • L • F
a • a // a • l • f”
3 „A • a // a • A
A • L • F // a • l • f”
4. „Y • Y // Y • Y • Y
y • y // y • y • y”
5. „YANG şi Yin
Yin şi YANG”
6. „Y • y ”
■ Lumea Divină de Mijloc, Lumea Experienţelor de Viaţă Vie Fizică Semiom de Gradul Trei (ajunsă în pragul purificării şi înnobilării), Lume Divină Generată şi Condusă de Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu „God Ou Die”, Sfânta Trinitate a Cercurilor Divine Magice Supreme, Uniunea Divină Unică a Domnilor Sfinţi Unici Supremi:
1. „A • a // a • A
A • L • F // a • l • f”
2. „A • A // A • L • F
a • a // a • l • f”
3. „Y • Y // Y • Y • Y
y • y // y • y • y”
► Şi de „Sufletul Divin Sfânt” sau „Duhul Sfânt”, Sfânta Trinitate a Cercurilor Divine Magice Supreme:
1. „A • a // a • A”
2. „YANG şi Yin
Yin şi YANG”
3. „Y • y // y ”
■ Lumea Divină de Jos, Lumea Materiei Întunecate, Lumea Elementelor Materiale, Generată şi Condusă de „Domnul DUMNEZEEU”, Sfânta Trinitate a Domnilor Sfinţi Unici Supremi „Y • y // y”.
22. Acest Cod Divin este şi Titlul Final al Cărţii „Divina Carte”, ce va cuprinde şi Revelaţiile Sfinte ale Cărţii pentru Iniţiaţi (Revelaţiile Sfinte din perioada 2 aprilie 2010 – 27 martie 2012).
23. Eu, Iniţiatul Român mi-am încheiat misiunea. Prin Revelaţiile Sfinte primite prin „Auzul Divin” şi prezentate în „Divina Carte”, v-am dus la Suprema Cunoaştere, la Supremul Adevăr Divin al Creaţiei şi Autocreaţiei Domnilor Sfinţi Unici Supremi.
24. Cel ce va crede, va studia şi va împlini aceste Revelaţii Sfinte, va fi salvat, va trece în Lumea Divină de Mijloc. Cel ce le va ignora, va rămâne, pentru încă un ciclu divin de trei miliarde de ani, în Lumea Divină de Jos.
25. Toţi cei ce doresc, cu sinceritate şi iubire, continuarea Cărţii Divine, să-şi exprime în mass – media această opţiune (de a continua scrierea Revelaţiilor Sfinte), putându-i astfel convinge pe Taţii noştri Divini de alegerea noastră, a Românilor (noul Popor ales de Divinitate) de a ne regenera şi a renaşte în Lumea Divină de Mijloc, urmând a deveni, prin purificarea şi înnobilarea noastră, Spirite Purificate şi Nepurificate, Mantale Divine ale Domnilor Sfinţi Unici Supremi „Y • y”, cu existenţă veşnică, asemenea Fiului Divin Gheorghe Cel Sfânt (Iniţiatul Român).

INIŢIATUL ROMÂN
Rugăciunea Divină Sfântă a Domnului Yysus Hristos Emanuel al Şaselea – Delfinul, Mantaua Divină a Domnului Sfânt Unic Super Antiparticula „y”, Nucleul Divin Treimic Raţiune Zeeu sau Zeiţă (revelată în „Divina Carte”, ediţia 2012, în curs de realizare la Editura Uniunea Unică din oraşul Buftea, Jud. Ilfov, România, alte informaţii vezi http://armagheddon.ro)
,,SFÂNTA TRINITATE SUPREMĂ a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale Universale:
– Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // Dumnezeeul Dumnezeeilor;
– Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu;
– Şi Domnul DUMNEZEEU,
Uniuni Divine Infinite ale Celor Patruzeci şi Patru de Domni Sfinţi Unici Supremi, Cercurile Divine Magice Supreme, Focul Sacru Divin Unic şi Universal, Tatăl Divin Trinitar Lumina Divină Sfântă şi veşnica Energie a Luminii, a Iubirii şi a Inteligenţei Universale,
● Te rog, binecuvântează-mă, purifică-mă şi înnobilează-mă acum, când eşti cu mine, acceptă-mă ca Fiu Divin al Tău, ce pot avea orice natură creată şi autocreată de Sfintele Raţiuni Generate de Tine, cele care mi-au dat şi îmi dau viaţă vie şi viaţă vie raţională, precum şi cunoaşterea Adevărurilor Supreme ale Creaţiei şi Autocreaţiei Domnilor Sfinţi Unici Supremi (Taţii Divini Creatori) prin Revelaţiile Sfinte ale Cărţii „Divina Carte”.
● Te rog, inundă cu Lumină, Iubire, Inteligenţă, pace, echilibru şi armonie creatoare, întreg sufletul (Eul Om Tatăl Unic), mintea si trupul meu, dăruindu-mi sănătate deplină, fericire, iubire, prosperitate şi abundenţă necesară mie, pentru a crea la rându-mi pacea, echilibrul si armonia in viata mea şi a semenilor mei, Semioamenii Ylfy de gradul trei, de pe Planeta Vieţii Vii, Terra, civilizaţie umană aflată în pragul creaţiei şi autocreaţiei Raţiunilor Divine Individuale.
● In fiecare moment, al meditaţiei mele, sunt în Uniune Divină Raţională cu Taţii Divini Creatori şi simt uimit şi extaziat că, prin binecuvântarea Lor, întineresc, mă vindec, îmi echilibrez şi armonizez toate funcţiile vitale ale uniunii mele divine raţionale, aşa încât, sufletul (Eul Om Tatăl Unic), mintea si trupul meu sunt in perfect acord cu natura şi scopul divin al creaţiei şi autocreaţiei mele şi cu Raţiunea Divină a Infinitului Cosmos creat şi autocreat de Sfânta Trinitate Supremă a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale Universale.
● Acceptă, te rog, prin această Rugăciune Sfântă, accesul meu nelimitat la Lumina, Iubirea şi Inteligenta Ta Creatoare, pentru a Te onora pe Tine, pe semenii mei şi Întreaga Ta Creaţie Raţională, cu respectul şi iubirea mea necondiţionată, atât timp cât voi avea îngăduinţa să exist ca Raţiune Individuală, extensie umilă raţională a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale, generată veşnic de Tine, Creatorul Divin Universal, Unicul Tată Divin Trinitar Lumina Divină Sfântă şi veşnica Energie a Luminii, a Iubirii şi a Inteligenţei Universale.
Data: 23 aprilie 2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează cuvântul care lipseşte. Foloseşte diacritice (şţăâî).

Cine se scoală de dimineaţă departe ....